Teniski klub “Elita” iz Inđije godinama vredno radi sa najmlađima i trenutno je jedan od najbrojnijih klubova u Srbiji. U ovom klubu trenira oko 70 dece uzrasta od 4 do 14 godina.

Koliko je klub uspešan i prestižan pokazuje podatak da je sve veći broj mališana koji dolaze i iz okolnih gradova poput Novog Sada, Beograda, Mitrovice i drugih.

Kako ističe Darinka Aleksić jedan od trenera u klubu o njihovim uspesima se uveliko govori i tek će:

-O našem klubu se priča uveliko na teniskom nebu Srbije i važimo za jedan od najbolje organizovanih teniskih klubova.Iza nas je vikend koji nam je doneo pregrst uspeha-navodi ona i ističe:


-Ekipa devojčica do 14 godina je prvi put učestovala na državnom ekipnom prvenstvu. Najmlađi članovi “Elite” su se vratili iz TK Crvena Zvezda sa sjajnim uspesima. Neki od tih klinaca koji imaju i samo po šest godina su kući stigli sa svim pobedama napominje ona i dodaje:

-Najveća nagrada za naš veliki trud i rad je stigla na Prvenstvu Vojvodine koje je održano 13. i 14. maja na terenima TK Vojvodina.U konkurenciji devojčica 3. mesto je osvojila Maja Kukić(9 godina) 3 mesto, kod dečaka osvojio je Filip Kovačević(9 godina), a šampion Vojvodine i ove kao i prethodne godine je Đura Kotur(10 godina) kaže Aleksić.

-Pored ovih titula Đura nam se pre par meseci sa titulom vratio i iz Dubaija. On će se 3. juna boriti za prvaka Srbije a za mesec dana ga očekuje i svetsko prvenstvo u konkurenciji dece do 10 godina.

-Tenis nije običan sport, preveliki trud i zalaganje je potrebno kako od strane dece tako i od roditelja a posebno trenera.

Sve čestitke i zahvalnost na svim ovim rezultatima idu na račun stručnog štaba, koji čine: Dejan Katić (bivši ATP igrač), Kotur Milan (C licenca – TSS), Darinka Aleksić(C licenca – TSS), Đorđe Katić, Milica Bulatović i Pavle Popović.

KLUBU I DECI ŽELIMO PUNO USPEHA I NOVIH REZULTATA NA TENISKOM NEBU SRBIJE, ALI I ŠIRE!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: