Direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović su obišli renoviranu zgradu RFZO, ispostavu u Staroj Pazovi, koja je posle više decenija obnovljena sredstvima kako iz republičkog tako i lokalnog budžeta.


Ispostava Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Staroj Pazovi jedna je od najvećih u Srbiji, pokriva oko 60 hiljada osiguranika i ima 8 zaposlenih. U sam izgled zgrade i njenu unutrašnjost nije ulagano više decenija. Sredstvima iz republičkog ali i opštinskog budžeta tzv. ”Socijalno” u Staroj Pazovi dobilo je potpuno nov i savremen izgled:

“Više decenija nije ništa ulagano i ova zgrada je bila jedna od najružnijih u Staroj Pazovi. Danas izgleda sasvim drugačije. Drago mi je što smo našli zajednički jezik, renovirali prostor i dajemo lep primer i ostalim sredinama”- istakao je predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Prostorije ispostava i filijala su posle zdravstvenih ustanova najvažnije za zdravstvene osiguranike gde oni overavaju zdravstvene knjižice, upute, rešavaju bolovanja, istakla je prilikom obilaska renoviranih prostorija direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić:

“Ispostava je kompletno renovirana, prvi put otkad postoji zgrada, u poslednjih pedeset godina, 2006. godine je samo saniran krov i ništa više. Sada smo kompletno renovirai zgradu i ukupno ulaganje je 40 miliona dinara, zajedno sa Opštinom Stara Pazova. Gotovo 23 miliona dinara je izdvojila Republika, 17 miliona lokalna samouporava.”

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: