Predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, ugostio je trenera i članove ženskog fudbalskog kluba „Prave dame“ iz Novih Banovaca.

Ovaj mladi, ženski fudbalski klub za svoje dve godine postojanja zabeležio je dobre rezultate i sve više ide uzlaznom putanjom.

Na svim dosadašnjim takmičenjima dobro su rangirane, a svoju želju za treniranjem ovog sporta iskazale su još u ranom detinjstvu.


Кlub broji 45 članica koje su raspoređene u tri ranga i to kao: kadetkinje, pionirke i početnice. Trener Slobodan Grabovica kao poseban ponos ističe i to da u klubu ima i dve članice koje su u ženskoj reprezenataciji Srbije U15 i četiri pionirke u selekciji Vojvodine U13, a pored njega decu treniraju i Predrag Predojević i Anđela Rizanović.


Ovom prilikom, u znak zahvalnosti predsedniku su uručeni prigodni pokloni koji simbolišu ovaj sport, a u svom obraćanju predsednik Radinović je istakao da se ženski fudbal sve više afirmiše u našoj zemlji , kao i da je veoma ponosan na rezultate koje je ovaj ženski fudbalski klub, kao ekipa, uspeo da ostvari na državnom prvenstvu Srbije osvajanjem prvog mesta u mini – maksi ligi.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: