Ženska ekipa inđijskog Železničara ekipni je prvak Vojvodine u borbama, muška ekipa druga a osvojeno je 28 pojedinačnih medalja u borbama i katama.

 

Karatiskinje Železničara u borbama u sastavu : Manojlović Tamara, Čanković Tamara i Đurđević Mirjana eipni su prvaci Vojvodine u kategoriji nada .

Pojedinačno prva mesta u borbama u kategoriji nada izborili su Tamara Manojlović -49 kg, Stefan Bjeljac u kategoriji nada -50 kg i Čanković Teodora -40 kg, dok su kod pionira prva mesta u borbama izborili Jovan Popović -45kg, Ćakić Elena -37 kg i Luka Žerković -40 kg .

 

Druga mesta u borbama izborili su, kod nada Luka Mitrić +55kg, a kod pionira Aleksa Marković -45kg, i Željko Krtinić -35 kg..

 

Treća mesta u borbama osvojili su, kod nada Mirjana Đurđević -45kg, Tamara Stanković +50 kg , kod pionira Krtinić Željko -35kg i Pajić Aleksandar -45 kg .

 

U katama u konkurenciji ženskih nada u katama zlatnu medalju osvojila je Nikić Jana u B klasi i 3. mesto u APSolutnoj dokj je Nađa Ljukovčanin uzela je bronzu.

 

U katama u konkurenciji pionira prva mesta izborili su kod pionirki Aleksandra Bodrožić, drugi je bio Krtinić Jovan dok su treća mesta izborili Radić Marija i Pilipović Milica a kod poletaraca Krtinić Jovan i Popović Mijat.

Sve u svemu odlični nastupi borbaša i kataša na Prvenstvu Vojvodine u sportskoj hali u Inđiji.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: