Nedelja, 03. septembar, označava dan kada se trgovi pretvaraju u terene, a ulice postaju arene strasti i veštine.
U srcu Inđije, na trgu ispred Pošte, događa se pravi sportski spektakl – RODA 3×3 basket turnir koje je deo velikog 3×3 državnog prvenstva!

Pripremite se da budete svedoci vrhunskog sportskog događaja, gde će najbolje ekipe iz regiona pokazati svoju nezaustavljivu energiju, tehniku i timsku igru. Očekujte neverovatne poteze, uzbuđenje koje se ne zaboravlja i atmosferu koja će vas ostaviti bez daha.

Svi košarkaški entuzijasti, ljubitelji sportskog duha i porodice su dobrodošli da se pridruže ovoj nezaboravnoj manifestaciji. Čak i ako niste profesionalni sportista, pridružite se svemu tome jer je 3×3 basket više od igre. Obezbedili smo vredne novčane nagrade. Za prvo osvojeno mesto : 120.000din., za drugo: 30.000 i za treće 10.000din., plus KSS sportska oprema.

Prijavite svoju ekipu i pokažite svoju moć na terenu! Mesto u turniru je još uvek otvoreno, a Vaša prilika da budete deo ovog sportskog spektakla je tu.

Vidimo se u nedelju, 03. septembra, u Inđiji, na trgu ispred Pošte. Budite deo 3×3 košarkaške magije. Na ulici smo najači !

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: