Naš moto je GOVORITE TAKO DA VAS SVI RAZUMEJU i mi se toga zaista pridržavamo!

Bez obzira na jezik koji učite, popularnost , težinu, sigurni smo da ćete naći njegovu primenu u svakodnevnom životu, poslu, putovanjima, forumima itd. Usavršavajte svoj jezik i ne dopustite da ono što ste na našim kursevima stranih jezika naučili zaboravite.

Dok se ne ukaže prilika koja će Vam omogućiti da jezik koristite, prijavite se na konverzacijski, specijalistički individualni ili neki drugi kurs i time osvežite i dopunite svoje znanje.

Svi naši polaznici nakon završenog kursa stranog jezika imaju mogućnost polaganja završnog ispita i dobijanja sertifikata potpuno besplatno koji je validan u Srbiji i mnogim zemljama Evropske unije prilikom zapošljavanja.Završni ispit se sastoji od pismenog dela koji se odnosi na gramatiku i vokabular i usmenog dela koji se odnosi na konverzaciju na ciljnom jeziku.

Engleski je najzastupljeniji, a prate ga ruski, francuski i nemački. Španski i italijanski mogu da se uče samo u filološkim gimnazijama, a inicijative da se uvedu u školski sistem su započete.

Međutim, praksa u poslednje vreme pokazuje da se engleski već podrazumeva, kao drugi domaći jezik, a da se kao drugi jezik uglavnom uči nemački i skandinavski jezici, najverovatnije zbog posla u zemljama sa visokim standardom. Globalizacija ekonomije vodi polaznike stranih jezika i prema Kini i arapskim zemljama, i jedno je sigurno – čim otkrijemo prvu vanzemaljsku civilizaciju, počećemo učenje jezika tih novih prijatelja.

Zato investirajte u svoje znanje i proširite vidike! Upišite neki od mnogobrojnih stranih jezika koje imamo u ponudi!

Upis je u toku…opredelite se za grupnu ili individualnu nastavu bilo da je online ili uživo!

Takođe u ponudi imamo i poluindividualnu nastavu, zato obraduj sebi dragu osobu! Moguće je plaćanje u ratama!

Možete nas posetiti u ulici Vojvode Stepe 20/4 u Inđiji ili nas kontaktirajte na broj  0691060584, uvek vam stojimo na raspolaganju!

A ukoliko ste u blizini možete posetiti i našu poslovnicu u Staroj Pazovi u ulici Ćirila i Metodija 15, lokal broj 18, a njihov broj telefona je 060/0223042!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: