U naredne dve godine konstantno asfaltiranje u inđijskoj opštini

U naredne dve godine na teritoriji opštine Inđija konstantno će se sprovoditi infrastrukturni radovi, odnosno trajaće asfaltiranje saobraćajnica i ulica poručio je nedavno predsednik opštine Vladimir Gak.

Već u utorak je najavljen završetak projekta asfaltiranja prvog dela Golubinačke ulice u Inđiji, a odmah nakon javne nabavke počeće radovi.

-Nakon rebalansa budžetakoji nam uskoro sledi imaćemo tačan iznos koliko će sredstava biti potrebno za rekonstrukciju ove ulice u Inđiji.

Očekujemo da će radovi krenuti vrlo brzo, a upored sa ovom ulicom počeće i radovi na asfaltiranju ulice 01.novembra u Ljukovu kao i ulice Kralja Petra u Beški ističe predsednik i dodaje da je reč o tri ključne ulice koje su veoma lošem stanju.

-Kada govorimo o ulicama u gradu plan je da u potpunosti presvučemo novim slojem asfalta Sremsku i Prvomajsku ulicu. Nastojaćemo da rebalansom izmenimo neke pozicije u budžetu i predvidimo sredstva za uređenje trotoara u ulici Jug Bogdana u Inđiji.

-Ne možemo odjednom uraditi sve trotoare u gradu, ali ćemo po pritoritetima sprovoditi radove. Neće proći nijedan dan u naredne dve godine da na teritoriji naše opštine neće biti nekih radova poručio je Gak.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.