Inđija 16. April 2022 – Nabavka krojena po merilima savremenog kupca, prepoznatljiv asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta i uvek dostupna komšijska usluga od danas su na raspolaganju stanovnicima Inđije na još jednoj lokaciji. U samom centru grada, na adresi Kralja Petra I broj 6 otvoren je nov, drugi po redu Maxi supermarket.

Prostirući se na više od 600 m2, nova radnja savremeno je opremljena tako da kupcima pruža široku ponudu  proizvoda prehrane i neprehrane, uz maksimalnu praktičnost i ugodnost pri nabavci. U modernom enterijeru radnje, potrošači tako mogu uživati u raznovrsnom izboru uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, peciva ali i brojnih slatkih i slanih konditora, napitaka, kućne hemije i mnogih drugih kategorija koje odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva.

Izbor bogate ponude još je lakši uz asistenciju 23 zaposlenih, čiji osmeh i usluga doprinose još većem užitku pri nabavci omiljenih proizvoda. Brza i efikasna kupovina odvija se na četiri uslužne kase, a potpunoj udobnosti doprinosi prostran parking ispred same radnje.

Osluškujući potrebe svojih kupaca, kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj i modernizaciju maloprodajne mreže, podižući iskustvo kupovine na još viši nivo i čineći je još dostupnijom građanima širom zemlje.

Tako dobro. Tako Maxi.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: