Jedan od najčešće korišćenih softvera iz Microsoft Office paketa koji podrazumeva korišćenje tabela i tabelarnih kalkulacija svakako je MS Excel.

Budući da se poznavanje rada u ovom programu iznosi, vrlo često kao jedan od osnovnih zahteva za veliki broj radnih pozicija to je i obuka i kurs za Excel koju sprovodi Akademija Oxford namenjena svakome ko želi da savladavanjem rada u ovom programu, na prvom mestu unapredi svoju radnu biografiju.

Predavači koji su zaduženi da svoja znanja prenesu svim polaznicima ove obuke, ne samo da su visokokvalifikovani, već imaju iskustva u radu upravo sa ovim programom.

Bez obzira kojoj starosnoj dobi da pripadaju kandidati koji su zainteresovani da pohađaju obuku i kurs za Excel, neophodno je da imaju osnovnu računarsku pismenost, a od njih se ne zahteva prethodno poznavanje rada u ovom programu.

U principu, kurs i obuka za Excel je namenjena svakome ko želi da se upozna sa radom u programu za tabelarne kalkulacije, a od čega će sasvim sigurno imati koristi i to već prilikom konkurisanja za naredno radno mesto.

Prema zvaničnom nastavnom planu i programu, individualna nastava podrazumeva ukupno 10 školskih časova, a što je zapravo deset puta po 45 minuta, raspoređeno onako kako odgovara i kandidatu i profesoru, a sve u skladu sa dogovorom koji oni imaju sa koordinatorom za nastavu te poslovnice.

Ukoliko ste vi jedan od zainteresovanih polaznika, možete nas posetiti u Inđiji u ulici Vojvode Stepe 20/4 ili nas kontaktirati putem telefona na broj 0691060584!

Ako ste iz Pazove, možete posetiti našu poslovnicu u Staroj Pazovi na adresi Ćirila i Metodija 15, lokal broj 18!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: