Na konkursu za dodelu najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“ u 2021. godini Turistička organizacija opštine Inđija je izabrana za jednu od tri najbolje u Srbiji.

„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno (od 1982. godine) dodeljuje za značajna ostvarenja i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.

U ocenjivanju se posebna pažnja obraća na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je obogaćena turistička ponuda Srbije. Žiri čini pet članova, afirmisanih stručnjaka iz oblasti turizma, kulture i medija, dok se šesta ocena dobija na osnovu glasanja internet publike.

U kategoriji Turistička organizacija kriterijumi za dodelu nagrade su obogaćivanje kvaliteta, sadržaja i raznovrsnosti turističke ponude destinacije, kvalitet marketinških aktivnosti, organizacija događaja, medijska zastupljenost, projektne aktivnosti, ostvaren turistički promet i saradnja sa turističkom privredom i drugim privrednim subjektima. Biraju se tri najuspešnije turističke organizacije od kojih jedna dobija nagradu, ove godine to je Turistička organizacija Čačak.

U Srbiji postoji 136 turističkih organizacija i Turistička organizacija opštine Inđija je ponosna na činjenicu da su je uspesi postignuti u 2021. godini svrstali u tri najbolje na nacionalnom nivou.”

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: