Izgradnja sportske hale u Inđiji, započeta još 2008. godine, konačno se privodi kraju. Opština Inđija raspisala je tender za izvođenje radova na završetku ovog objekta.
Javna nabavka podrazumeva izgradnju antifiltracione zavese oko sportske hale, završetak objekta sportske hale, izgradnju parternog uređenja, kao i izgradnju energo bloka za potrebe sportske hale.
Vrednost posla je 606 miliona dinara, a tender ističe 15. decembra.

-Ovo je ono što smo čekali od 2008. godine. Uz veliku podršku viših nivoa vlasti obezbeđena su sredstva za završetak sportske hale nakon čega ćemo je predati građanima Inđije na upotrebu, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i naglasio da bez podrške predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je prilikom posete opštini Inđija obećao sredstva za završetak hale i Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine koja je za ove namene izdvojila gotovo 800 miliona dinara, radovi na završetku hale ne bi bili realizovani.

-Ako sve bude bilo kako treba, što podrazumeva izbor izvođača radova i da radovi teku planiranom dinamikom mi ćemo do kraja sledeće godine imati kompletno završenu sportsku halu, kako bismo mogli da je damo na upotrebu građanima Inđije poručio je predsednik Gak i naglasio da je opština Inđija sve ove godine, da nije bilo projekta sportske hale, mogla završiti druge kapitalne projekte poput vrtića, pijace ili zatvorenog bazena.

Radovi podrazumevaju završetak izgradnje objekta sportske hale, parterno uređenje, izgradnju antifiltracione zavese oko objekta i izgradnju energo bloka za potrebe sportske hale.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: