Meštani Starih Banovaca dobijaju sportsku halu koja će zadovoljiti kriterijume najvećih takmičenja i biće prva takva u staropazovačkoj opštini.
Korist od nje će osetiti i klubovi koji se takmiče u najvišem rangu takmičenja za razliku od dosadašnjih ne tako visokih standarda.
Foto: Nova sportska hala u Starim Banovcima
Ovaj sjajni projekat  finansira se od strane Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine i opštine Stara Pazova.
U prvoj fazi (2018/20219) završeni su spoljašnji radovi i objekat pokriven krovnom konstrukcijom. Reč je o zgradi površine 2.500 kvadratnih metara, 1.200 kvadrata terena, a kapacitet će biti oko 1.500 mesta uključujući i teleskopske tribine iza koševa.
Osvetljenje, parket i prateći sadržaji su projektovani prema FIB-a pravilima.
sportska hala Stari Banovci

Pored standardnih prostora terena (48m x 24m) i 11 redova tribina, hala sadrži i 4 svlačionice za timove, posebne svlačionice za sudije, prostoriju za delegate, doping sobu, teretanu, klupske kancelarije, salu za sastanke i konferencije, vip lože, restoran i javne toalete.

Do kraja maja 2021. je bio planiran završetak druge faze koja uključuje sve betonske radove, fasadu, hidroizolaciju, sve elektro, mašinske i hidro instalacije, zidanje, malterisanje i bravarske radove, a na jesen se očekuju radovi na trećoj fazi.


Treća faza uključuje postavljanje parketa i opreme, stolice, unutrašnju stolariju, opremu za grejanje i hlađenje, podove u administrativnom delu, sanitarije i nameštaj. Za treću završnu fazu trenutno se očekuje raspisivanje tendera koji uključuje opremanje hale.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Stara Pazova-opština po meri svih stanovnika“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: