Pazova Inđija | Vesti

BUDITE PRVI INFORMISANI…

Šekspir festival dobitnik priznanja “Najbolje iz Vojvodine”

ŠEKSPIR FESTIVAL dobitnik je priznanja Pokrajinske vlade „Najbolje iz Vojvodine“ kao jedna od najznačajnijih pokrajinskih manifestacija sa aspekta međunarodne promocije Vojvodine i Srbije.

Pravo na nošenje prestižnog znaka „Najbolje iz Vojvodine“ dobilo je 18 korisnika kao potvrdu kvaliteta u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

„Najbolje iz Vojvodine“ su i Festival EGZIT, TAMBURICA FEST (kategorija muzički festival), NS OKTOBERFEST (privredno-turistička manifestacija), FRUŠKOGORSKI MARATON (sportska manifestacija), VINARIJA ZVONKO BOGDAN i drugi.

Čestitajući dobitnicima, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je ova oznaka kvaliteta priznanje svima onima koji, u oblastima kojima se bave, dostižu i prestižu ne samo domaće, već i evropske standarde.

U nastojanju da pomogne nastup privrede i uključenje njenih subjekata u evropske i svetske trgovinske tokove, Vlada AP Vojvodine je 2004. godine donela odluku o ustanovljenju znaka ,,Najbolje iz Vojvodine”, kojom je regulisala i pravo na korišćenje ovog znaka, uz propisan postupak za ostvarivanje ovog prava.

Na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a uz pomoć i podršku Pokrajinske vlade, Turističke organizacije Vojvodine i DOO ,,Jugoinspekt – Novi Sad“ nakon pet godina pauze ova inicijativa je obnovljena sa namerom da afirmiše i razvija vrhunske vojvođanske proizvode i usluge.

Oznaka za kvalitet se dodeljuje na tri godine i predstavlja priliku da se istakne ono što je najbolje u Vojvodini.

Na ovaj način se identifikuju najkvalitetniji proizvodi iz Vojvodine, a svi nagrađeni proizvodi i usluge zadovoljavaju evropske norme kvaliteta.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima:
Follow by Email
YouTube
Instagram