Stanovnici Kamenove ulice u Inđiji konačno mogu da odahnu, jer je završena rekonstrukcija njihove ulice. Kako je istakao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, stanovnici ove ulice su  imali velikih problema zbog radova na izgradnji brze pruge i kamiona koji tuda prolaze, ali se i ovaj problem rešava. 

-Zaista su mnogo pretrpeli tokom ovih par godina, ulica je bila puna blata i prašine, kamioni su konstantno prolazili, ja im se ovim putem zahvaljujem na strpljenju. U ovom momentu ne samo što rekonstruišemo ulicu, nego idemo i korak dalje. Ljudima je najveći problem prolaz kamiona koji idu u ciglanu, mi taj problem rešavamo tako što ćemo sa jedne strane ulice zabraniti ulazak kamiona i postaviti ležeće policajce pre svega zbog bezbednosti naše dece poručio je Gak i dodao:

-Takođe ćemo postaviti saobraćajni znak zabrane prolaska kamiona iznad 5 tona nosivosti. Ciglana ima otvoren prolaz sa druge strane, te ćemo na taj način rešiti problem.

Predsednik Gak je poručio na kraju da sam projekat izgradnje brze pruge, koja će prema najavama čelnika biti puštena u rad polovinom marta, nosi jedno novo istorijsko doba ne samo građanima Inđije već čitave Srbije.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: