Radna zona spremna za nove kompanije

Kako poručuju nadležni u Inđiji završena je druga faza radova na uređenju severoistočne radne zone koja je podrazumevala asfaltiranje bočnog puta dužine 612 metara i širine šest metara, i fekalne kanalizacije pored već postojeće saobraćajnice dužine 1117 metara. Vrednost ove značajne investicije iznosi nešto više od 51 milion dinara, polovina sredstava je obezbeđena iz Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine a druga polovina iz opštinskog budžeta.
-Zaista nam je zadovoljstvo što smo realizovali ovaj veliki i značajni infrastrukturni projekat jer opremanjem ovog dela industrijske zone, imamo potpuno komunalno opremljenu radnu zonu, o čemu se pričalo deset godina unazad, a nije bilo tako, rekao je predsednik opštine Vladimir Gak i dodao da će radna ova zona biti jedna od najboljih u Srbiji.
Jedna od kompanija koja gradi proizvodni pogon u severoistočnoj radnoj zoni jeste “Agromarket“ a završetak radova i otvaranje je zakazano u narednih desetak dana. U pitanju je prva faza radova objekta veličine 14 hiljada kvadrata a u početnoj fazi će posao naći 50 radnika. Čelni ljudi Agromarketa su najavili proširenje odmah nakon završetka postojeće, te će na taj način biti otvoreno još 40 radnih mesta. Novi objekat od oko 4500 kvadrata nalaziće se u produžetku postojećeg a proizvodiće se veštačko đubrivo.
Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *