U današnje vreme i u današnjem svetu, znanje jednog stranog jezika više nije dovoljno.

Studenti, učenici, pa i ostali koji žele napredak u životnim stremljenjima, ako govore nekoliko stranih jezika, povećavaju svoje šanse da pronađu bolji posao, bilo u svojoj zemlji ili inostranstvu. Učenje stranih jezika vas obogaćuje i otvara vam nove horizonte, kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Ako do sada niste imali priliku da naučite francuski, možda je baš sada pravo vreme da se odlučite za pohađanje časova francuskog jezika.

U Akademiji Oxford možete pronaći najbolju ponudu jer ćemo nastavu prilagoditi vašim potrebama, a dinamika učenja će zavisiti isključivo od vas i vaših želja i pretenzija.

Francuski jezik je jezik kulture, umetnosti, mode, plesa, ali i svetski poznate francuske kuhinje. Francuski pisci su odneli najviše Nobelovih nagrada za književnost na svetu. Francuski je jezik ljubavi.

Postoji mnogo razloga za učenje stranih jezika, a za učenje francuskog postoje posebni razlozi. Ako već govorite engleski jezik, učenje francuskog će vam pomoći da bolje razumete i bolje poznajete engleski. Iako engleski spada u germanske jezike, francuski ima ogroman uticaj na njega, bez obzira što potiče iz romanske porodice jezika.

Zapravo, najviše pozajmljenica u engleskom jeziku potiče iz francuskog. Francuski je maternji jezik u više od dvadeset zemalja na pet kontinenata.. Tačnije, francuski je zvaničan ili jedan od zvaničnih jezika u trideset tri zemlje sveta.

Ovaj podatak stavlja francuski jezik na drugo mesto, odmah nakon engleskog, koji je zvaničan jezik u četrdeset pet zemalja. Francuski i engleski su jedini jezici koji se govore kao maternji na pet kontinenata i jedini jezici koji se podjednako uče kao strani jezici na celom svetu.

Nadamo se da smo naveli dovoljno razloga da probudimo želju u vama za učenjem jednog od najmelodičnijih jezika! Čekamo vaše prijave!

AKADEMIJA OXFORD INĐIJA

0691060584

Ulica Vojvode Stepe 20/4

 

AKADEMIJA OXFORD STARA PAZOVA

060 0223042 

Ulica Ćirila i Metodija 15, lokal broj 18

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: