Povodom velikog jubileja Predškolske ustanove “Poletarac” iz Stare Pazove organizovana je prigodna proslava u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi. Ovo je bila prilika da se evociraju uspomene o kojoj su u filmu koji je prikazan na početku govorili zaposleni i bivši radnici “Poletarca”.

Prisutnima se najpre obratila Slađana Bursać, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, čestitavši svim zaposlenima na jubileju i zalaganju svakog pojedinca u ovoj ustanovi.

-Budite danas ponosni, i u narednim godinama vnegujte, volite, budite srećni i nasmejani a mi ćemo biti tu za vas uvek, jer vi ste budućnost opštine Stara Pazova poručila je zamenica pokrajinskog sekretara.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je takođe čestitao jubilej ustanove i izrazio uverenje da će lokalna samouprava preduzeti sve kako bi se ukinule liste čekanja i kako bi svaki roditelj upisao svoje dete u vrtić.

-Naša opština je u velikoj ekspanziji, imamo sve više dece, tako da nije lako da upišemo svu decu i obezbedimo mesta, ali trudimo se i ja vam zaista obećavam u svoje lično ime i u ime lokalne samouprave, da ćemo u budućnosti stvoriti uslove da sva deca imaju mesto u vrtiću poručio je predsednik.

Direktorica PU “Poletarac” Jelena Ivančević je pozdravila sve prisutne kako kolege tako i predstavnike pokrajine i lokalne samouprave i zahvalila se na nesebičnoj podršci.

-Ono što se nije promenilo svih ovih godina i što je čuvalo ovu ustanovu da danas bude ono što jeste, to su ljudi. Osim zaposlenih, već više od deceniju za uspeh naše ustanove veoma je važna i nesebična podrška lokalne samouprave na čelu sa predsednikom Đorđem Radinovićem poručila je direktorica.

U opštini Stara Pazova ima oko 2.000 mališana koji su upisani u 16 objekata vrtića.

Tekst je napisan u sklopu projekta “Godina velikih investicija u Pazovi” koji je sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: