U cilju boljeg životnog standarda naših penzionera društveno odgovorne kompanije i javna preduzeća i ustanove sa teritorije opštine Stara Pazova, ali i nekoliko inđijskih privrednika potpisali su danas ugovor sa PIO fondom na projektu penzionerskih kartica.
Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović se zahvalio privrednicima ali i pozvao ostale kompanije i preduzeća da se priključe ovom projektu, kojim će penzionerima biti omogućeni razni popusti.
Potpisivanju su prisustvovali Dr Aleksandar Milošević, zamenik direktora Republičkog fonda PIO, Zoran Berežni, direktor filijale RF PIO Sremska Mitrovica, Nataša Milić Milaš, pomoćnik direktora za Službu Stara Pazova, predsednik Opštine Đorđe Radinović, kao i pomenuti privrednici.
-Danas ćemo sa privrednicima i javnim preduzećima koja su to odlučila potpisati ugovore. Pozivam i ostale privrednike sa teritorije naše opštine. Verujem da će penzionerima puno značiti da sa popustom koriste određene usluge rekao je predsednik Radinović.
Kako je naglasila Lana Rajić, preduzetnica ova ideja im se veoma dopala te su se rado uključili u projekat koji penzionerima daje olakice i pogodnosti. Ona ističe da će penzioneri u njihovoj knjižari određenim danima u mesecu imati popuste na artikle.
Kako je istakao dr Aleksandar Milošević, zamenik direktora Republičkog fonda PIO, fond je do sada je potpisao ugovor sa preko 730 preduzeća iz svih segmenata, od velikih trgovinskih lanaca do zdravstvenih ustanova, hotela i zanatskih radnji.
-Akcija naravno nije završena, ona se nastavlja, ovom prilikom želim da pozovem sve naše penzionere da nastave da se prijavljuju za penzionersku karticu a kompanije i privredne subjekte da nastave ovu akciju, sve u cilju poboljšanja uslova za život i boljeg standarda naših penzionera rekao je Milošević.
Takođe, takođe kako je istakao milion i 36 hiljada penzionera prijavilo se za karticu a njih preko 500 hiljada je preuzelo iste. Akcija se nastavlja i u narednom periodu, pa će tako najstariji sugrađani i dalje moći da se prijavljuju za kartice a privrednici da se pridružuju akciji.

ekst je napisan u sklopu projekta “Godina velikih investicija u Pazovi” koji je sufinansiran je sredstvima iz budžeta opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: