Kako se ovih meseci moglo čuti Inđija će dobiti moderan Akva park koji će imati nekoliko hotela i više bazena. U toku je kopanje bušotine na 1.300 metara, nakon čega bi mogli krenuti radovi. Budući akva park će se nalaziti na lokaciji severoistočne radne zone u neposrednoj blizini Autlet šoping centra.

 

Inače, Akva park u Inđiji nosiće naziv Panonske terme, a firma koja radi ovaj projekat je Voda Sinđelić Ruc Ždrelo i imaju svoje ogranke u Petrovcu na Mlavi, u Vrnjačkoj banji i Sokobanji, a četvrti će se nalaziti u Inđiji.

Kako je istakao direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Dragoljub Trifunović ovo javno preduzeće je već obezbedilo vodovodni i kanalizacioni priključak za potrebe investitora.

Prema rečima Vladimira Gak predsednika opštine Inđija u toku su radovi na bušotini za budući akva park.

-S obzirom da se radi o velikoj i važnoj investiciji nadam se da će sve biti u redu i da ćemo pronaći geotermalnu vodu. To nije mala investicija, blizu pola miliona evra je samo bušotina da bi se došlo do vode. Očekuje se da na 1.300 metara pronađu vodu temperature od 61 do 64 stepena. Iskreno se nadam da će uskoro biti završena bušotina i da ćemo zvanično najaviti početak izgradnje akva parka poručio je predsednik Gak.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: