Učenici Osnovne škole “Braća Grulović” iz Beške su  na republičkom takmičenju u rukometu osvojili prvo mesto.

Oni su u finalu, koja je održano u Sportskom centru “Jezero” u Кladovu, sa vršnjacima iz Prigrevice, odigrali nerešeno 15:15, da bi nakon izvođenja sedmeraca pobedili sa 19:18.

рукомет,беска,браца, груловиц

Turnir se u prethodna dva dana održavao i u Sportskom kampu “Кarataš” u Кladovu. Učestvovalo je 7 ekipa školaraca iz cele Srbije i to: iz Zubinog Potoka, Smedereva, Prigravice, Zrenjanina, Beške, Кragujevca, i Leskovca.
“Turnir je protekao u korektnoj, fer i sportskoj atmosferi, bez ijednog crvenog kartona, a učenici naše škole su zablistali i osvojili prvo mesto”, ističe nastavnica fizičkog Mirjana Pešut.

дипломе,медаља,беска


Pobedničku ekipu čine učenici: Filip Dukić, Petar Atanacković, Dejan Šinik, Rastko Radovanović, Vasilije Borojević, Nenad Čavić, Srđan Radulović, Branko Debeljački, Milenko Škrbina, Dušan Ćalić i Danilo Debeljački.


“Mi smo jako ponosni na ove dečake, i verujemo da će posle ovog uspeha oni tek zablistati na sportskom nebu Srbije i našoj Beški i opštini Inđija podariti nove medalje i pehare”, kaže direktorica škole “Braća Grulović” Nada Džamić Šepa.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: