I ove zime opština Inđija zajedno sa Centrom za socijalni rad obezbedila je ogrev za socijalno ugrožene porodice, kao i vaučere za ogrev i plaćanje računa za gas.

Centar za socijalni rad je sproveo proceduru javne nabavke ogreva i krenuli su dostavljači na kućne adrese za 250 socijalno najugroženijih porodica korisnika novčane socijalne pomoći, koje će dobiti po metar ogrevnog drveta na kućnu adresu.

-To su porodice kojima je to stvarno najpotrebnije na teritoriji cele opštine Inđija. Osim ogrevnih drva u proceduri je i postupak za usvajanje odluke za dodelu vaučera tako da ćemo nakon usvajanja na skupštini, aktivno učestvovati i u tome.

-Nakon toga dodeljivaćemo i porodicama koje dobile ogrev na drvo ako ispunjavaju ostale uslove, vaučere za ogrev i za plaćanje računa za gas, istakla je direktorica Centra za socijalni rad, Željka Godić Avramović.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: