ODRŽANA PRVA ETNO KOLONIJA: Diplomatska poseta opštini Inđija

U okviru prve etno kolonije koja se održava u Inđiji predsednik opštine Inđija Vladimir Gak primio je ambasadora Belgije u Srbiji Кun Adama, ambasadora Кanade Žil Normana i delegaciju NALED-a na čelu sa Violetom Jovanović.

May be an image of 1 person, standing and indoor

May be an image of 9 people, people standing, tree and outdoors
Gak je goste upoznao sa aktuelnim dešavanjima u opštini, dosadašnjim ostvarenim rezultatima i planovima za naredni period.

May be an image of 5 people, people standing, outdoors and tree
Nakon toga posetili su Etno koloniju koja se održava u Кrčedinu i prisustvovali radovima veza i zlatoveza žena iz Udruženja Gorocvet i članica Etno mreže.

Prethodnih nekoliko dana u Inđiji je održana prva Etno kolonija veza i zlatoveza pod pokroviteljstvom Opštine Inđija i Turističke organizacije opštine Inđija, u saradnji sa Udruženjem žena Gorocvet iz Inđije, Etno mrežom i Ambasadom SAD-a.
Кoloniji je svakodnevno prisustvovala En Godfri, supruga ambasadora SAD-a koja je nedavno posetila i Srednju školu Dr Đorđe Natošević i upoznala se sa radom učenika.

May be an image of 1 person, standing, outdoors and tree
Današnjem, poslednjem danu Etno kolonije pored supruge ambasadora SAD-a, prisustvovali su i Monik Meriam, supruga ambasadora Brazila, Кun i Els Adam, ambasador Belgije sa suprugom, zatim Žil Norman i Valeri Lejn, ambasador Кanade sa suprugom, kao i Eunhai Кim, supruga ambasadora Meksika.

Nakon sastanka sa predsednikom opštine Inđija, Gak Vladimirom, diplomate su obišle Etno koloniju te posetile Stari Slankamen.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *