Na teškom gostovanju u Vranju, što zbog kilometara koje smo prešli, što zbog uslova u maloj dvorani SC Vranje, odbojkašice OK Inđija su zabeležile još jednu pobedu makasimalnim rezultatom.
Ulazimo u samu završnicu prvenstva i u narednim danima spremaćemo se za preostale dve utakmice.
Veliko HVALA našim damama.
DRUGI TIM-PRVACI DRUGE VOJVOĐANSKE LIGE 
Treći turnir u okviru II Vojvođanske lige, u sjajnim uslovima SC Inđija, bila je prilika da se druga  ekipa Odbojkaškog kluba  Inđija predstavi na domaćem terenu.
Prva utakmica protiv devojaka iz Golubinaca bila je uvertira za ono što sledi. Najteža utakmica jer se mora pobediti. Naše princeze odlično otvaraju utakmicu i u tom ritmu vrlo brzo utakmicu privode kraju. Maksimalnom pobedom dočekuje se sledeći protivnik ekipa Sremca iz Vojke.
Mali predah i ponovo zagrevanje. Prvi  set i prava klackalica. Počinjemo sa ekipom koja je pobedila, ali vrlo brzo su morali u igru da ulaze iskusniji igrači koji stabilizuju igru i uspevaju da preokrenu set za pobedu od 26:24.
Do kraja meča princeze su uspostavile svoj ritam i odgovornom igrom do kraja pobedili sa 3:0 u setovima.
Današnjim pobedama nad ekipama Jadrana i Sremca princeze koje su nastupale za Inđiju 2 osvojile su prvo mesto u II Vojvođanskoj ligi i kao prvaci plasirale se u viši rang takmičenja.
Veliko HVALA našim princezama na plasmanu u I Vojvođansku ligu.
Za dres, za grb, za OK Inđiju
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: