Predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, obišao je danas početak radova na rekonstrukciji putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci, deo od restorana „Putnik“ u Staroj Pazovi ka Vojki i Krnješevcima. Ovo je samo prva trasa koja će biti rekonstruisana u okviru projekta potpune rekonstrukcije puta Stara Pazova – Krnješevci, odnosno Stari Banovci – Krnješevci, za koji je Opština Stara Pazova izdvojila blizu milijardu dinara, a koji obuhvata rekonstrukciju gotovo 30 km puta.

„Ponosni smo što smo uspeli da bez dodatnih izvora sufinansiranja krenemo u ovaj obiman posao, u pitanju je rekonstrukcija putnog pravca Stari Banovci – Krnješevci. Radovi se trenutno izvode na trasi između Stare Pazove i Vojke. Ovo je zaista kapitalna investicija, najveća samostalna opštinska investicija do sada zabeležena u novijoj istoriji. Zahvaljujući činjenici da smo pravilnim raspoaganjem i dovođenjem investitora stabilizovali budžet, veliki je uspeh da se jedna ovakva investicija može finansirati iz sopstvenih izvora“, izjavio je za medije prilikom obilaska radova, prvi čovek staropazovačke opštine, Đorđe Radinović.

Ovom kapitalnom investicijom biće spojena dva važna međunarodna autoputa E70 i E75. Kraj radova na kompletnoj rekonstrukciji i izgradnji novog puta očekuje se do kraja tekuće godine, najdalje do početka iduće. Deonica gde se trenutno izvode radovi duga je oko 4 km, saobraćaj se izvodi naizmeničnim propuštanjem vozila, zbog velike frekventnosti samog putnog pravca.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: