Uz prigodnu novogodišnju predstavu, u Kulturnom centru Inđija, u organizaciji Centra za socijalni rad “Dunav”, uz podršku lokalne samouprave,dodeljeni su paketići deci iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije opštine Inđija.

– Centar za socijalni rad “Dunav” već tradicionalno svake godine uz podršku i pomoć opštine Inđija, obezbeđuje novogodišnje paketiće za decu iz porodica koje imaju ostvareno pravo na novčanu socijalnu pomć, decu koja imaju ostvareno pravo na dodatak za tuđu negu i pomoć.

To su deca sa smetnjama u razvoju i deca koja su na porodičnom smeštaju u hraniteljskim porodcama istakla je Željka Godić Avramović, direktorica Centra za socijalni rad “Dunav” i dodala da ove godine pravo na paketić je ostvarilo 310 mališana.

Za mališane je prikazana novogodišnja predstava za decu, a Deda Mraz je svakom detetu uručio novogodišnji paketić.

Podsetićemo, opština Inđija u saradnji sa Centrom za socijalni rad i ove godine je organizovala podelu ogrevnog drveta za najugroženije kao i enrgetske vaučere u visini od 10.000 dinara.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-grad privrede, turizma, sporta i kulture“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: