Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak  posetio je OŠ “Slobodan Bajić Paja” u Novim Karlovcima gde je otvoren savremen sportski teren. Predsednik se družio sa mališanima, a povod dolaska je bila donacija u vidu školske opreme (koševi i golovi) za moderni multifunkcionalni teren.

Teren sada izgleda moderno i deca će imati priliku da se igraju i treniraju na najsavremenijoj podlozi. Nastavljamo da ulažemo u sela i sportsku infrastrukturu u selima“, rekao je prilikom posete školi predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

On je dodao da se u poslednje četiri godine u svako selo značajno ulagalo i da će se nastaviti i u narednom periodu kako bi se nadoknadila višedecenijska zapuštenost.

Sekretar Saveza sportova opštine Inđija Ljubomir Kovačević izjavio je da je Savez na raspolaganju školama jer su upravo one „rezervoar“ za regrutovanje uspešnih sportista, te je ulaganje u sportsku infrastrukturu i opremu od velikog značaja.

VIDEO:

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: