Nova NIS Petrol benzinska stanica „Stara Pazova 3“ otvorila je vrata za sve posetioce i potrošače, u Ulici Novosadska bb. Na ovoj adresi potrošači će imati priliku da vide savršen spoj novog, a istovremeno prepoznatljivog, kvalitetnog i modernog – i to sve na jednom mestu.

NIS poziva sve svoje verne, ali i nove potrošače da sami iskuse prednost kvaliteta proizvoda i usluga koje im se pružaju na novootvorenom objektu. Između ostalog, na raspolaganju im je širok asortiman goriva domaće proizvodnje, bogat izbor dopunskog asortimana u okviru Drive Café restorana, a deo ponude su i visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati.


Takođe, povodom otvaranja nove benzinske stanice „Stara Pazova 3“ kompanija NIS je rešila da obraduje sve svoje potrošače poklonima. Tako će do kraja godine vozači imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel gorivo premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Pored toga, kupce očekuju i brojna druga iznenađenja. Naime, uz svaku kupovinu goriva, potrošač će imati priliku da izabere svoj poklon – Drive Café kafu ili bilo koji drugi topli napitak „S“ veličine, Drive Café kroasan sa ukusom vanile ili čokolade ili Jazak negaziranu vodu od pola litre.
Maloprodajni objekat „Stara Pazova 3“ samo je jedan u nizu objekata koji je obuhvaćen procesom modernizacije i razvoja najveće domaće maloprodajne mreže naftnih derivata, a kojom sa više od 300 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata rukovodi kompanija NIS. Samo tokom ove godine planirana je rekonstrukcija šest maloprodajnih objekata, kao i izgradnja četiri nove benzinske stanice NIS-a širom Srbije.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: