Kurs i obuka – knjigovodstvo, poseban je oblik edukacije za sve polaznike koji žele profesionalno da se bave ovim specifičnim zanimanjem.

U Akademiji Oxford odvija se u savremeno opremljenim prostorijama škole, čime je omogućen profesionalan i nesmetan rad za grupnu ili individualnu nastavu.

Nastavu je moguće pohađati u okviru grupe i individualno, u zavisnosti od potreba polaznika. Akademija Oxford organizuje osnovni i napredni kurs knjigovodstva. Grupna nastava osnovnog nivoa traje 80 časova, dok je za individualnu predviđeno 50 školskih časova.

Za polaznike koji nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu omogućena je i online nastava koja obezbeđuje jednak kvalitet znanja i odvija se u okviru istog broja časova. Grupna nastava naprednog nivoa knjigovodstva traje 60 školskih časova, dok induvidualna traje 40 školskih časova.

Svesni smo toga da se danas živi u trci sa vremenom i svaka ušteda vremena je jako bitna, pa smo zato polaznicima naše škole obezbedili i online kurs knjigovodstva.

Ono što je bitno jeste da se ovim vidom pohađanja kursa dobija apsolutno isti nivo znanja. Fond časova je isti. Kurs se bazira na novim programima knjigovodstva, što znači da se polaznici obučavaju za rad knjigovodstva na računarima u softverima predviđenim za knjigovodstvo. Sav materijal potreban za knjigovodstveni kurs polaznici dobijaju u školi.

Kurs i obuka za knjigovodstvo obuhvata prosto knjigovodstvo, dvojno knjigovodstvo trgovinskih privrednih društava, pogonsko knjigovodstvo i izradu završnog računa.

Po završetku knjigovodstvenog kursa, stečeno znanje se proverava završnim ispitom koji se ogleda u vidu obavljanja konkretnog knjigovodsvenog posla. Nakon položenog ispita polaznik dobija sertifikat stručno osposobljene osobe za obavljane poslova knjigovodstva, i u mogućnosti je da sam obavlja knjigovodstvene poslove.

 

Samim tim, ovo je predviđen kurs koji je neophodan svakom pojedincu, koji želi ovim poslom da se bavi, ili se pak na predviđenom radnom mestu već nalazi, te želi da utvrdi postojeće znanje i savlada sve prepreke na koje je do tog trenutka nailazio.

Očekujemo Vas da nam se zbog svih navedenih razloga javite u što kraćem periodu i da na siguran način postanete profesionalac ovog, veoma traženog zanata.

Naš broj telefona je 069/1060584 i nalazimo se u ulici Vojvode Stepe 20/4 u Inđiji.!

Ukoliko ste u blizini možete posetiti i našu poslovnicu u Staroj Pazovi, koja se nalazi u ulici Ćirila i Metodija 15, lokal broj 18!

Čekamo Vas!!!

Ulažite u znanje, ulažite u vašu profesionalnu budućnost!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: