NAKON VIŠE DECENIJA: Rekonstruisan put Novi Karlovci-Novi Slankamen

Nakon višedecenijskog čekanja   put Novi Karlovci -Novi Slankamen u potpunosti je rekonstruisan, a radovi su trajali nepuna dva meseca.  Kako su istakli nadležni rekonstruisana je deonica puta dužine 7,2 kilometra, od čega deonica 2,4 kilometra prolazi kroz naselje Nove Karlovce.

Novo urađenu deonicu je sa saradnicima obišao i prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak koji je istakao da   je putna infrastruktura na teritoriji inđijske opštine u odličnom stanju i da je preostalo još samo nekoliko lokalnih puteva, poput puta kroz Ljukovo, zatim puta Novi Slankamen-Surduk kao i puta Banstol Čortanovci, kako bi opština imala  gotovo savršenu putnu mrežu.

Nova saobraćajnica je proširena na 6,5 metara, kompletno je urađena sa nekoliko slojeva i sada je apsolutno bezbednaza saobraćaj istakli su nadležni u Inđiji.

 

-Dobili smo najsavremeniji put koji je sada daleko bezbedniji za vožnju. Takođe, važno je i za razvoj turizma jer je Stari Slankamen mesto sa najviše turističkih potencijala. Kvalitetnim saobraćajnicama Inđija se ističe kao mesto koje ulaže ozbiljna sredstva u putnu infrastrukturu rekao je Gak.

VIDEO:

Da podsetimo, u poslednjih pet godina na teritoriji opštine Inđija asfaltirano je 76 neasfaltiranih ulica, rekonstruisano je na desetine ulica kao i deonica Inđija-Ljukovo, izgrađena je nova deonica između Novih Karlovaca i Krčedina.

Okvirna ulaganja u putnu infrastrukturu u poslednjih pet godina na teritoriji opštine Inđija iznose preko 15 miliona evra.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “NAKON VIŠE DECENIJA: Rekonstruisan put Novi Karlovci-Novi Slankamen

  1. Prava vest za sve vozace ali i za agnecije koje se bave najmom vozila. Vise nema pravila ko vise pravi greske u saobracaju jer su do sada najcesce oni koji su iznajmljivali vozila od autorentdoo bili skloni da probaju nova vozila koliko mogu i sve ono sto nisu sa svojim automobilom ako su ga imali. Sada vise jednostavno nema pravila. Mladi i neiskusni divljaju na putevima a cesto i oni koji vole da popiju previse. I lako se izvuku kod sudija za prekrsaje. Bravo za novi put!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *