Predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak sa saradnicima obišli su danas radove na izgradnji sportske hale u lejama, čiji su radovi intenzivirani poslednjih meseci. Reč je o investiciji u koju će biti uloženo oko 680 miliona dinara, a puštanje hale u rad najavljeno je do kraja godine.

 

 

„Danas sam se uverio da napreduju radovi na završetku velikog projekta započetog još 2008. godine – izgradnje sportske hale u Inđiji. Vrednost radova je 680 miliona dinara i verujem da ćemo uspeti da ovako izuzetan i složen objekat stavimo u funkciju do kraja godine“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova.

Završni radovi predviđaju izgradnju antifiltracione zavese oko sportske hale, parterno uređenje, kao i izgradnju energo-bloka.

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak izjavio je da će završetkom izgradnje ove sportske hale biti obezbeđeni svi neophodni uslovi za profesionalno bavljenje sportom s obzirom na to da je klub „Železničar“ aktuelni šamion Srbije u ženskom rukometu, ali i za rekreativce.

„Ovo je jedan od najvećih projekata u našoj opštini i poslednji na nivou Pokrajine koji je započet pre 15 godina, a nije završen. Na ovom primeru vidimo razliku između onih koji su vodili Inđiju, Vojvodinu i Srbiju tada i nas danas“, rekao je Gak i zahvalio predsedniku Republike Srbije i Pokrajinskoj vladi na podršci koju ova opština ima prilikom realizacije projekata i investicija.

Obilasku radova prisustvovali su i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Miloš Maletić.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: