Komšije iz Nove Pazove grade logistički centar u Inđiji

Da dve komšijske opštine Stara Pazova i Inđija imaju odličnu saradnju pokazuje primer novopazovačke kompanije koja je zakupila zemljišta u severoistočnoj radnoj zoni na lokaciji 15 u Inđiji gde će ove godine početi izgradnja logističkog centra za industrijski ketering.

Ugovor su danas u opštini potpisali predsednik Vladimir Gak i predstavnici komapnije „Priča ketering“ iz Nove Pazove.

-Investitor je zakupio zemljište na površini od 2,2 hektara gde će izgraditi logistički centar. Infrastrukturno opremanje pomenute radne zone pokazalo se kao pravi potez jer ispunjavamo našu viziju oporavka budžeta rekao je prvi čovek opštine.

-Opština Inđija je u ovom slučaju otuđila zemljište iz javne svojine u iznosu od oko 12.700.000 dinara, a to je novi prihod u našem budžetu.

Ono što je još važnije jeste da će u prvoj fazi biti zaposleno oko 50 radnika u objektu koji će biti izgradnjen na površini od 1.000 kvadratnih metara.

Dugoročno gledano, imaćemo nova radna mesta, prihod od zarada, od poreza na imovinu i ako sve bude teklo po planu investitor će proširiti svoju proizvodnju i otvoriti još novih radnih mesta poručio je predsednik.

Kako je istakao Marko Krajišnik direktor firme „Priča ketering“ iz Nove Pazove radi se o komapniji koja se bavi industrijskim keteringom, što podrazumeva ishranu zaposlenih u velikim sistemima.

-Uspostavili smo odličnu saradnju sa lokalnim rukovodstvom u Inđiji, koje je prepoznalo značaj ove investicije i dalo nam odlične uslove koji su strateški važni za naše poslovanje. Ove godine počinjemo gradnju objekta, siguran sam da ćemo do kraja godine startovati sa novim logističkim centrom i uspostaviti standardizaciju proizvoda čemu težimo poručio je direktor ove firme i izrazio uverenje da će imati novih investicija u opštini Inđija.

 

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.