Karatisti Inđijskog Železničara izborili su 26 medalja na Prvenstvu Vojvodine za nade i pionire u Novom Bečeju u konkurenciji 410 takmičara.

Prva mesta izborili su u kategoriji nada Stefan Bjeljac u kategoriji nada -47kg kao i Filip Lazić u kategoriji -45kg, dok su kod pionira borbaša prva mesta izborili Aleksandar Pajić -40kg i Jovan Popović -45kg.
Druga mesta u borbama izborili su, kod nada Luka Popović +55kg i Tatjana Manojlović -45kg, kod pionira Mirjana Đurđević -40kg,  Dunja Stojiljković -44kg, Miloš Malić  -45kg, Tara Kostić -40kg i Željko Krtinić -30kg.
Treća mesta u borbama osvojili su, kod nada Vuk Malić +55kg, Luka Mitrić +55kg, Tamara Stanković +44kg i Tamara Manojlović -42kg, i kod pionira Teodora Čanković -40kg, Aleksa Marković -45kg ,Marko Bodrožić -40kg   i Marko Lavrek -40kg.
U katama najuspešniji su bili Nađa Ljukovčanin u B klasi , Jana Nikić u C klasi i  Elena Ćakić kod poletarki .
Drugo mesto kod nada Aleksa Lajbenšperger u APSolutnoj klasi, kod pionirki drugo izborila je Jovana Mučibabić u B klasi, dok su treće mesto izborili su Jovan Čanković i Muškinja Arsenije kod poletaraca u C klasi kao i poletarac Luka Žarković u C klasi.
Do medalje, ovoga puta  nisu stigli kod nada Iskra Čubrilo borbe +50kg i Aleksa Marković borbe -45kg kod pionira.
Odlični nastupi borbaša i kataša na Prvenstvu Vojvodine.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: