I ove godine o prohodnosti puteva u staropazovačkoj opštini u zimskom periodu brinuće zimska služba JKP “Čistoća”. Mehanizacija je spremna i obezbeđene su dovoljne količine soli za posipanje po putevima.

Zimska služba raspolaže sa šest operativno spremnih vozila, od kojih su dva vozila obezbeđena ralicom za čišćenje snega i vučnim posipačem, dva vozila sa rotacionim posipačem i jedan traktor sa vučnim posipačem i ralicom za sneg.

 

Takođe, raspolažu i sa vozilom koje vrši 24 časovni nadzor kritičnih deonica na putevima na teritoriji opštine Stara Pazova. Pod kritičnim deonicama se smatraju opasne krivine, nadvožnjaci i nizbrdice.

Ulice su podeljene na ulice prvog prioriteta , koje se čiste u roku od 24 časa od padanja snega i u njih spadaju putevi koji dovode do mesta Stara Pazova, pristupni putevi ka domovima zdravlja, ka vatrogasnoj i policijskoj stanici; ulice drugog prioriteta se čiste u roku od 24 časa do 48 časova od padanja snega, i u njih spadaju prilazi ustanovama vezanim za školstvo, kupovinu kao i ulice koje se ukrštaju sa ulicama prvog prioriteta, dok u treći prioritet spadaju stambene ulice i pešačke zone.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: