Pazovački Centar za kulturu

Nadležni iz staropazovačkog Centra za kulturu najavili su bogat sadržaj za decembar mesec. Pred kraj godine sve posetioce očekuju koncerti, pozorišne predstave i bioskopske projekcije hit filmova.

-Već 14. decembra u holu Pozorišne sale nastupiće gudački kvartet „Rocher“, a koncert počinje u 20 časova. Narednog dana 15.decembra imamo program namenjen najmlađima, a reč je o novogodišnjem dečijem programu „Zimske čarolije“ koje će voditi Minja Subota sa početkom od 17 časova kaže Dragana Stević iz staropazovačkog Centra za kulturu i navodi da istog dana od 20 časova imaju veliku godišnju izložbu radova Udruženja likovnih umetnika Stare Pazove.

Za 16.decembar najavljeno je gostovanje baletski studio „Step“ iz Batajnice sa novogodišnjom predstavom sa početkom u 17 časova, a u nedelju je planiran veliki godišnji koncert HKPD „Tomislav“ iz Golubinaca koji počinje u 19 časova. U ponedeljak 18.decembra na bioskopskom repertoaru imamo dva filma, „Deda mraz“ od 18 časova i „Zvezdani ratovi“ od 20 časova. Cena ulaznice za bioskop iznosi 250 dinara kaže ona i podseća da će se ovi filmovi prikazivati 20. decembra u Novoj Pazovi i 21. u Starim Banovcima.

Govoreći i koncertima ona ističe da je za 21. decembar zakazan koncert isturenog odeljenja osnovne muzičke škole „Teodor Toša Andrejević“. Narednog dana 22.decembra biće odigrana predstava „Večera budala“ u režiji Aleksandra Baka u 20 časova. U Novoj Pazovi istog dana u Galeriji je planirana kolektivna izložba umetnika iz Nove Pazove.

-Veliki godišnji koncert povodom 45 godina KUD-a „Branko Radičević“ biće organizovan 23.decembra sa početkom od 20 časova. Istog dana u Pozorišnoj sali u Novoj Pazovi nastupiće KUD „Ćirilo i Metodije“ koji imaju godišnji koncert. Pred kraj meseca 26.decembra zakazan je Božićni koncert Slovačkog kulturno-umetničkog društva „Janko Čmelik“. Narednog dana 27.decembra na repertoaru su filmovi  od 18 časova „Ferdinand“ i od 20 časova „Zvezdani ratovi“, koji će biti prikazani 26. u Novoj Pazovi i 28. u Starim Banovcima u Domu kulture. Takođe 28.decembra u Staroj Pazovi nastupiće hit predstava „Šta me snađe“ sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, a predstava počinje u 20 časova.

Podelite sa prijateljima:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.