Kako je potvrdio prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, više nije tajna da novi japanski investitor dolazi u Inđiju. S obzirom da je reč o investiciji od nacionalnog značaja preostalo je da se još završe detalji i razgovori sa republičkom Vladom. Opština Inđija je obezbedila zemljište, završila administrativne poslove i dozvole poručio je predsednik Gak.

-Zvanična potvrda je stigla u našu opštinu da je nova japanska investicija od nacionalnog značaja. Neka ovo bude najava, a verujem da ćemo vrlo brzo i imati tačne podatke o vrednosti investicije, površini zemljišta i broju radnika koji će biti zaposleni kaže predsednik i dodaje:

Vladimir Gak, predsednik opštine Inđija

-To nam je stiglo, to je završeno i nešto što se dugo čekalo. Samo su se čekali pregovori na nivou Republike. Što se tiče nas mi smo naš deo posla uradili napominje predsednik.

 

-Mislim da smo i ove godine napravili privredni iskorak i da je Inđija i dalje veoma atraktivna za investitore. Imamo ovu novu japansku investiciju, nedavno je otvoren “Kemoimpex” a počeli su radovi na izgradnji budućeg akva parka.Sve su to velike stvari o kojima ćemo govoriti u narednom periodu, kako bi naši građani bili što bolje upoznati poručio je Gak.

Podsećamo, prethodnih meseci bilo je reči o novoj japanskoj investiciji u Inđiji a govorilo se da je investitor iz oblasti automobilske industrije i da će u Inđiju biti uloženo oko 40 miliona evra. Ostaje da sačekamo i vidimo uskoro o kom investitoru se radi i kada počinje izgradnja fabrike u Inđiji.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija priča o uspehu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: