Svi Inđinčani od juna ove godine imaće “stazu zdravlja” dugu šest kilometara za šetnju i rekreaciju, koja će ići sledećim ulicama: Jug Bogdana, Branka Radičević, Vojvođanska, Zmaj Jovina, Gorčilova i Novosadska pa sve do centra grada.

Radove na izgradnji staze ali i rekonstrukciji trotoara obišao je nedavno prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak i pohvalio izvođače radova.

-Veoma sam zadovoljan ovim što vidim na terenu, radi se pedantno, staza je veoma široka. Ovde se ne radi o običnoj rekonstrukciji trotoara, već mnogo većem projektu izgradnje “staze zdravlja” u Inđiji, kao što smo i obećali našim sugrađanima istakao je Gak i dodao:

Predsednik Gak sa sugrađanima

-Na rekonstrukciju trotoara u ulici Jug Bogdana građani su čekali gotovo 40 godina, ovde često prolaze roditelji sa kolicima i malom decom, te je bilo gotovo nemoguće ići preko trotoara. Sada i taj problem rešavamo poručio je predsednik.

Behaton na trotoaru

-Odlučili smo da napravimo “stazu zdravlja” kroz nekoliko ulica a čitava deonica je duga 6,2 kilometra. Nadamo se da će ako nas vreme posluži ceo projekat biti završen krajem maja ili početkom juna, a svi sugrađani moći će da šetaju stazom zdravlja. Ona će biti dobra i za dobru liniju ali pre svega za zdravlje svih onih koji je budu koristili naglasio je predsednik.

Vrednost projekta izgradnje staze zdravlja iznosi 52 miliona dinara sa PDV-om, a čitava deonica biće popločana behaton pločama.

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: