Sinoć od 19:30 časova kod Turističkog info centra na šetalištu   svi navijači, pogotovo najmlađi imali su priliku da se druže  sa igračima i stručnim štabom FК Inđija. Ovaj interesantan događaj organizovali su Turistička organizacija opštine Inđija i Fudbalski klub Inđija.

May be an image of 4 people, child, people standing and indoor

-U svakom slučaju jedna lepa manifestacija, kojom hoćemo da pokažemo kako funkionišemo, kako izgleda omladinski kadar, odnosno koliko dece imamo. Želimo da pokažemo da nije samo prioritet prvi tim. Želimo da pozovemo sve naše navijače iz Inđije da dođu i da nas podrže u novoj takmičarskoj sezone kaže predsednik kluba Dragan Pilipović i naglašava da tim i dalje ima isti cilj, a to je ulazak u Superligu Srbije.

May be an image of 2 people

On je takođe naglasio da će svaki posetilac  sa detetom dobiti kao nagradu novi dres FK “Inđija” na prvoj sledećoj utakmici.

May be an image of 5 people, people standing and outdoors

Novi trener kluba Jovan Golić je poručio da je cilj da se publika vrati na stadion, odnosno najmlađi navijači. Da porodica subotom tradicionalno dođe na stadion .

May be an image of 2 people, people standing, outdoors and crowd

-Dresove FК Inđija možete kupiti u svim info centrima Turističke organizacije opštine Inđija. Uskoro u ponudi i dresovi ŽRК Železničar iz Inđije kaže Milan Bogojević direktor Turističke organizacije opštine Inđija i navodi da je ovo treća sezona kako zajedno kao partneri učestvuju u ovom projektu sa klubom.

NAVIJAJ ZA INĐIJU SLOGAN JE KOJI JE POSLAT SA OVOG DOGAĐAJA!!!!

VIDEO:

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: