Dva kapitalna projekta u Beški vredna 85 miliona dinara

Do kraja godine meštani Beške dobiće dva kapitalna projekta, a vrednost obe investicije iznosi oko 85 miliona dinara.

Prvi projekat jeste izgradnja kućnih priključaka fekalne kanalizacije (60 miliona dinara) čija je realizacija počela. Ovaj projekat finansira se sredstvima iz budžeta opštine Inđija.

Drugi projekat koji treba da počne iduće nedelje jeste izgradnja poveznog cevovoda Inđija-Beška (25 miliona dinara), čime će se trajno rešiti problem nestašica vode u ovom inđijskom selu.

-Davnih dana je započet projekat izgradnje kanalizacije u Beški, ali nikada nije završen. Ostala je najskuplja poslednja faza koju sada radimo, kako smo i obećali. Projekat iznosi 60 miliona dinara za fazu izgradnje kućnih priključaka fekalne kanalizacije navodi predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i dodaje:

-To nije jedini projekat koji radimo u Beški. Izabran je izvođač radova i potpisan ugovor za povezni cevovod Inđija-Beška, a radovi počinju iduće nedelje. Na ovaj način ćemo obezbediti stabilno vodosnabdevanje kako u Beški tako i u Čortanovcima tvrdi Gak.

Posao će biti završen do kraja godine ističe predsednik i podseća da je učešće Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u ovom projektu 70 odsto, dok 30 posto finansira opština.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-najveće gradilište u Sremu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Omogućena gradnja u radnoj zoni u Beški

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *