Danas je otvoren još jedan moderan šoping centar u kome će posao dobiti 250 ljudi iz Stare i Nove Pazove, Inđije, Banovaca, i okolnih mesta, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom današnjeg obraćanja na otvaranju BIG šoping centra u Novoj Pazovi.

„Opština Stara Pazova spada u najrazvijenije lokalne samouprave u Srbiji sa konstantnim povećanjem životnog standarda“, rekao je ministar Momirović i dodao da je 2012. godine u ovoj opštini bilo oko 9.000 zaposlenih, dok danas broj zaposlenih prelazi 25.000.

Ministar je takođe napomenuo da Stara Pazova danas ima preko 100 stranih kompanija, i oko 3.500 aktivnih poljoprivednih gazdinstava koji čine kičmu naše zemlje u decenijama koje su iza nas i činiće kičmu u decenijama koje su pred nama.

„To je Srbija koju želimo da vidimo – Srbija novih investicija, Srbija u kojoj najveće svetske kompanije otvaraju svoja predstavništva i proizvodne pogone“, zaključio je ministar Momirović na samom kraju svog obraćanja i iskoristio priliku da čestita otvaranje novog tržnog centra u Srbiji.

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović zahvalio se ministru Momiroviću na današnjem prisustvu i istakao da je ova opština u poslednjih deset godina toliko privredno napredovala da je nezaposlenost svedena na minimum.


 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: