Otvorene nove pozicije za radnike u skladištu, a novim kolegama obezbeđena temeljna obuka za rad, nakon čega imaju mogućnost da usavršavanjem, dodatnim varijabilnim zaradama i timskim nagradama

Trgovinski lanac Delez Srbija, nedavno je otvorio dodatna radna mesta u svom Distributivnom centru u Novoj Pazovi sa željom da dodatno podrži dalji rast svoje maloprodajne mreže.

„Ovaj distributivni centar predstavlja jedan od najvećih i najsavremenijih na Balkanu i već sada u njemu radi više od 900 ljudi.

Potencijalnim kandidatima, kompanija nudi minimum 26 dana godišnjeg odmora, dok se dodatni dani odmora dobijaju za rad noću ili rad vikendom.

Pored toga, dva slobodna dana nedeljno su standard, a svi zaposleni imaju i 12% popusta na kupovine u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama“, ističu iz kompanije.

U Distributivnom centru su otvorene nove pozicije za radnike u skladištu zaduženih za komisioniranje, odnosno odvajanje i pripremu robe za isporuku radnjama.

Posao je jednostavan, a od velike pomoći su savremeni alati za rad koji ga čine lakšim.

Novozaposleni dobijaju temeljnu obuku za rad, nakon čega imaju mogućnost da usavršavanjem i razvojem svojih veština ostvare dodatnu varijabilnu zaradu, kao i timske nagrade.

I upravo kada je reč o timovima, kako bi obezbedili prijatnu atmosferu, za zaposlene obezbeđeni su voćni dani, zabavni programi, druženja i razna takmičenja koji posao čine lepšim.

Kompanija je za zaposlene obezbedila i prostoriju za druženje, savremenu kantinu sa pristupačnim i ukusnim obrocima, kao i organizovan prevoz iz više mesta u Srbiji, između ostalih iz Rume, Pančeva, Beograda i drugih mesta.

Više o kompaniji dostupno je na sajtu karijera.delhaizeserbia.rs, a svi zainteresovani za rad na poziciji radnika u skladištu mogu se i javiti putem pomenutog sajta ili na broj telefona 064 8122 133.

 

Iz kompanije pozivaju sve zainteresovane da se prijave i iskoriste priliku da se pridruže timu koji pruža više.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: