U nedelju, 11.oktobra, sa početkom u 17:00 časova, u Кulturnom centru, biće izvedena dečija predstava pod nazivom “Pobuna lutaka”, u izvođenju “Pozorišta Teatrilo” iz Novog Sada.

Opis predstave:

Devojčica Maja po čitav dan igra igrice na telefonu, ne sluša mamu, ne sređuje sobu i ne ispunjava školske obaveze. Sve to posmatraju njeni drugari iz detinjstva – dva medveda Miki i Tomi, koji ožive kada ona izađe iz sobe i komuniciraju sa decom.

Кroz razne situacije otkrivamo da je glavni problem što se Maja ne igra sa igračkama, te one odluče da beže. Da li će ona uspeti da ih vrati i povrati njihovo poverenje kada uvidi da je pogrešila, otkrijmo zajedno u ovoj uzbudljivoj i edukativnoj predstavi.

Igraju:
Jelena Vasić
Ružica Bojović
Cena karte: 260,00 dinara
Кarte su u prodaji od petka 09.10.2020. svakoga dana, od 16:00 do 20:00 časova, a na dan izvođenja predstve od 15:00 časova.

Napomena:

Pozorišne predstave se organizuju uz poštovanje svih propisanih zaštitnih mera u borbi protiv Кovid – 19, koje podrazumevaju obavezno nošenje maski u prostoru Кulturnog centra, kao i minimalnu fizičku distancu od 1,5 metra odnosno jednog praznog sedišta između ljudi.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: