I ove zime svi mališani iz inđijske opštine imaju mogućnost da uživaju u čarolijama na ledu, a klizalište je uz zabavni program i spektakularni vatromet svečano otvoreno 17. decembra.

Foto: Sa otvaranja klizališta

U odnosu na prošlu godinu cene ostaju nepromenjene-za sat vremena klizanja cena je 100,00 dinara i uz kartu se dobijaju klizaljke i čaj, a klizalište će raditi svakog radnog dana od 10 do 22 časa sve do početka februara.

-Deca su zaista dugo čekala na otvaranje, danas smo otvorili klizalište koje će raditi do kraja januara. I ove godine ćemo organizovati školu klizanja sa svim našim osnovcima, kako iz Inđije tako i  iz seoskih sredina, verujem da će naša deca i ove zime uživati istakao je Nemanja Milojević, šef kabineta predsednika opštine i dodao da očekuje dobru zabavu za sve mališane u inđijskoj opštini.

-Izuzetno sam sretan, ovo je peta godina kako u kontinuitetu radimo klizalište, naravno da svake godine bude sve bolje i bolje. Prošle godine je 12.000 dece posetilo klizalište  za 45 dana koliko je radilo. Kada su se mnogi borili sa korona virusom mi smo našu decu izveli na otvoreno i dali im mogućnost da uživaju na ledu rekao je Ilija Trbović, direktor Ustanove “Sportski centar” u Inđiji.

I ove godine lokalna samouprava je na dan otvaranja pripremila za najmlađe zabavni program, a klizalište je svečano otvoreno uz sada već tradicionalni vatromet.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija najbolje mesto za porodicu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine  Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: