Biblioteka inđijske Gimnazije renovirana je i opremljena savremenim sredstvima za rad.

Naime, u prethodnom periodu vršeni su radovi na krečenju, hoblovanju i lakiranju parketa i farbanju radijatora. Takođe, kupljeni su novi ormari na dva sprata, novi stolovi i stolice, katedra za nastavnika sa ormarom i policama, laptop računar sa pratećom opremom, projektor i najsavremenija pametna tabla na dodir.

Sredstva za navedene radove obezbedila je Opština Inđija i iznosila su oko 700 hiljada dinara.

Prema rečima direktora Gimnazije spec. prof. Milana Кresojevića, škola svake godine realizuje nekoliko projekata koji značajno podižu kvalitet rada nastavnika i unapređuje uslove za sticanje znanja.

„Zahvaljujući lokalnoj samoupravi završili smo projekat osavremenjivanja naše školske biblioteke. Naša Gimnazija svakim danom dobija potpuno novi, savremeni izgled sa sve boljim uslovima za rad. Rezultate koje su naši učenici ostvarili u prethodnih nekoliko godina sa svojim nastavnicima na svim nivoima takmičenja uzdigle su našu školu na lestvici interesovanja i učinili je popularnijom u odnosu na prethodne godine“.

Inače, Opština Inđija svake godine ulaže sve više sredstava u obrazovanje. Ove godine izdvojeno je 37 miliona dinara, što je tri puta više u odnosu na 2016. godinu.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: