Prethodnih dana stalnim praćenjem potrošnje vode na celoj teritoriji opštine Inđija utvrđeno je značajno povećanje potrošnje.

Usled toga JKP Vodovod i kanalizacija Inđija apeluje i moli potrošače da savesno, racionalno i namenski koriste vodu iz gradskog vodovoda i na taj način omoguće da svaki potrošač ima dovoljno pijaće vode.

Prethodna dva dana potrošnja je dramatično povećanja u svima naseljenim mestima opštine Inđija što nas dovodi u ozbiljan problem po pitanju isporuke vode. Protok vode na izlazu sa centralnog izvorišta se kreće čak i do 190 l/s što je nemoguće nedomestiti imajući u vidu izvorišne potencijale. JKP Vodovod i kanalizacija nastoji da maksimalnim angažovanjem svih svojih ljudskih i proizvodnih kapaciteta, obezbedi dovoljno vode za sve potrošače, ali sa ovakvom potrošnjom rezerve vode se smanjuju i ukoliko se ovakav trend nastavi neizbežno je da dođe u određenom momentu do prekida u vodosnabdevanju dok se rezerve vode ne obnove.

Napominjemo da svi bunari rade u punom kapacitetu i ne mogu da postignu da obnove rezerve vode pri trenutnoj potrošnji.

JKP Vodovod i kanalizacija će se u toku današnjeg, a i narednih dana obraćati potrošačima sa informacijama o situaciji u vodosnabdevanju.

Još jednom molimo potrošače za racionalnu potrošnju vode i unapred se zahvaljujemo na razumevanju i saradnji.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: