U cilju poboljšanja kvaliteta, zapošljavanja, razvijanja raznih veština Akademija Oxford Vam može sa punim pravom ponuditi raznovrene stručne kurseve i obuke koje do sad nisu bile u prvom planu poslodavaca a i pojedinaca koji sada svoj zanat mogu lako da unovče u Srbiji i inostranstvu. Sa preko 20,000 polaznika u sferi stručnih i zanatskih obuka koje sprovodi Akademija Oxford jedni smo od vodećih obrazovnih ustanova na Balkanu.

Naše stručne obuke i kursevi se izvode po najvišim svetskim standardima, što je pokazalo i najbolje rezultate u svim sferama zanatskih i strućnih kurseva, obuka, dokvalifikacija i strucnih osposobljavanja, što dokazuju brojne reference iz Srbije, EU, Ruske federacije gde smo dobili brojne pohvale i zahvalnice.

Kusrevi, obuke, prekvalifikacija, dokvalifikacija, stručno osposobljavanje za samostalno obavljanje delatnosti i zanatski kursevi realizuju se od 3 do 9 meseci zavisno od starosti polaznika odnosno ukupan fond časova u zavisnosti od 200 do 1200 sati.

Obuke su teorijsko-praktične i realizuju se u preduzećima, radionicama i zanatskim radnjama sa kojima Akademija Oxford sarađuje. Polaznik može i sam obezbediti mesto za praksu. Svakom polazniku je obezbeđena skripta ili knjiga koja prati kurs kao i dnevnik prakse koji se popunjava za vreme praktične nastave. Pre početka prakse polaznici imaju obuku bezbednost i zaštita na radu.

Radite posao koji volite, pretvorite hobi u zanimanje, jer nikada nije kasno!

Dovolite da mi budemo deo vaših planova!

 

AKADEMIJA OXFORD INĐIJA

0691060584

Ulica Vojvode Stepe 20/4

 

AKADEMIJA OXFORD STARA PAZOVA

060 0223042 

Ulica Ćirila i Metodija 15, lokal broj 18

 

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: