Svečanom sednicom na kojoj će prisustvovati čelni ljudi opštine Inđija, odbornici Skupštine Opštine , članovi Opštinskog veća, privrednici kao i gosti iz opština u Sremu i šire, danas će biti obeležen 22. oktobar- Dan oslobođenja Inđija kao i sedamdesetsedma godišnjica oslobođenja od okupatorske vlasti u Drugom svetskom ratu.

Centralna proslavi biće održana u Kulturnom centru, a i ove godine biće dodeljena najviša opštinska priznanja -Oktobarska nagrada.

https://www.facebook.com/pazovaindjijavesti/photos/a.206703163240774/1000498397194576

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i predsednik SO Inđija Đorđe Dimić uručiće nagrade najzaslužnijima, koji su dali izuzetan doprinos razvoju grada.

Danas u 10 časova je organizovan prijem predstavnika udruženja boraca i ratnih vojnih invalida u opštini, koji će zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave položiti vence na spomenik borcima Podunavsko- partizanskog odreda u centru grada.

OKTOBARSKA NAGRADA

Oktobarska nagrada se dodeljuje za izuzetne rezultate i najviša dostignuća u oblasti privrednog i društvenog života opštine Inđija. Ove godine priznanja će dobiti:

-Privredno društvo “Gasteh” doo Inđija- za ostvarene rezultate u oblasti privrede

-Privredno društvo “Plamen” doo Inđija-za ostvarene rezultate u oblasti privrede

-Sportsko udruženje “Royal”-za doprinos u napređenja sporta

-Sportsko udruženje “tekvondo klub Elit” -za doprinos unapređenju sporta

u kategoriji građana:

-Svetlani Pešut, direktorici OŠ “Petar Kočić” -za ostvarene rezultate i doprinos unapređenju kvaliteta rada vaspitno-obrazovne ustanove.

ČESTITAMO DOBITNICIMA!!

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: