Da Inđija ima budućnost i čime da se ponosi, pokazuje podatak da je u protekloj školskoj godini zabeleženo 84 vukovaca, sportista osvajača medalja na domaćim i međunarodnim prvenstvima i istaknutih đaka koji su osvajali nagrade na takmičenjima.

Njima je, za ostvareni uspeh, poklon u vidu laptop računara uručio predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. Pozdravljajući ih, Gak je rekao da je Opština veoma ponosna na njih jer oni predstavljaju budućnost ove sredine.

Danas dodeljujemo 84 lap top računara, ovakvi i slični događaji poput dodele stipendija najboljim studentima su jedni od najlepših dana u mom poslu. Čestitam svima koji su računare apsolutno zaslužili, nadam se da će oni od uspešnih svršenih osnovaca postati uspešni srednjoškolci a nakon toga i studenti i dobiti stipendiju, koja je jedna od najviših u Srbiji i iznosi 20.000 dinara mesešno poručio je predsednik.

On je na kraju naglasio da je ova dodela nešto što je veoma važno i što je  opština Inđija prepoznala kao ključ uspeha, a to je ulaganje u budućnost, ulaganje u mladost, i što je najvažnije-ulaganje u znanje“.

VIDEO:

(2) 84 LAP- TOP RAČUNARA ZA INĐIJSKE ĐAKE I SPORTISTE 27.07.2023. – YouTube

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Opština Inđija-priča o uspehu“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: