ZNAJU SE PRIORITETI: Prvo novi VRTIĆ pa rekonstrukcija pijace u Inđiji

Kako je nedavno istakao prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak, uskoro počinje izgradnja potpuno novog vrtića u Inđiji.

Iako je Inđiji preko potrebna rekonstrukcija gradske pijace predsednik navodi da je reč o veoma skupom projektu (oko 2 miliona evra),te je lokalna samouprava odlučila da najpre gradi novi vrtić.

-Potpisan je ugovor, novi vrtić se gradi jer nam je ta investicija najpotrebnija. Imamo skro 300 mališana koje ne možemo da upišemo jer nemamo dovoljno kapaciteta u postojećim inđijskim objektima “Sunce” i “Neven”.

Foto: Objekat “Neven”

Novi vrtić će se nalaziti kod Hrama svetog cara Konstantina i carice Jelene, biće to savremen objekat sa svim pratećim sadržajima za decu. Kada objekat bude završen vrtić će biti potpuno besplatan za sve mališane poručuje Gak.

Prelepi Hram svetog cara Konstantina i carice Jelene u Inđiji ⛪

Objavljuje Pazova Inđija VestiPonedjeljak, 22. srpnja 2019.

-Moramo biti realni, ne možemo za tri godine da uradimo sve ono što neko nije uradio u prethodnih 30 i više godine. Poslednji vrtić u Inđiji je uzgrađen 80-ih godina kaže Gak i navodi da će se projekat rekonstrukcije i izgradnje nove pijace raditi fazno i da će Inđinčani iduće godine dobiti i novu pijacu.

#gak #indjija #vrtic #investicije

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Godina istorijskih projekata u Inđiji“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podelite sa prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram