Beočin je proteklog vikenda bio centar karate takmičenja. Veliki uspeh ostvarili mlađi i stariji karatisti inđijskog “Železničara”.


Karatisti inđijskog Železničara nastavili su sa serijom odličnih rezultata. Iako je kalendar takmičenja veoma gust u prolećnom delu takmičarske sezone ”Željini” takmičari su uspeli da zadrže kontinuitet u postizanju odličnih rezultata.

Beočin je bio centar karate zbivanja ovog vikenda, naime u subotu je održan Državni Kup za mlađe seniore, juniore i kadete na kom je seniorka Monika Jurišić izborila treće mesto u kategoriji borbe -61 kg.
Kod juniora najbliži medalji bio je Stefan Lemajić koji je ponovo imao peh osvojivši četvrto mesto. Kadet Ilija Pavlović izborio je treće mesto u kategoriji -63 kg.
Foto: Beočin -stariji
Iako još ne oporavljen od povrede (lom palca) kadet Mihailo Grubić je nastupio na državnom kupu ali, baš kao i borbaš Luka Čubrilo i katašica Anđela Marčetić nije uspeo da  se domogne pobedničkog postolja.
Beočin je bio i domaćin Trofeja Srbije – Dunav Kupa za mlađe na kom je nastupilo 13 takmičara Železničara a medaljama su se okitili: Stefan Bjeljac – osvojivši prvo mesto u katama i 2. mesto u borbama -40kg.
Druga mesta izborili su Filip Lazić u borbama -35 kg i Luka Mitrić u kategoriji +45 kg.
Foto: Beočin-mlađi
Dunja Stojiljković izborila je drugo mesto a Jovana  Mučibabić treće mesto kod pionirki u katama.
Manje sreće imali  su Maša Ninković izgubivši od šampionke Srbije u katama, Ognjen Lukač četvrti u borbama, Vuk Malić u borbama kao i  Nađa Ljukovčanin i Jovan Popović u katama.
Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: