U cilju ozelenjivanja opštine Inđija Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ započeće sledeće nedelje akciju sadnje hiljadu novih sadnica u Inđiji i prilazu grobljima u Beški i Jarkovcima.

Nove sadnice predstavljaće vetrozaštitni pojas i to na lokacijama ka Ljukovu, Novom Sadu(do pumpe) i od prvog nadvožnjaka do izlaza iz Inđije ka Staroj Pazovi. Na pomenutim deonicama zasadiće se 700 listopadnih drveća.

VIDEO:

Govoreći o stanju u parkovima u Inđiji predsednik Gak je istakao da situacija nije zadovoljavajuća i da će se u narednom periodu pristupiti uređenju parkova, najpre na uređenju parka kod kružnog toka u pravcu ka Novom Sadu.

-Parkovi ne prate razvoj Inđije i infrastrukture stoga ćemo puno uraditi kada je reč o ovoj temi. Prvi na redu je park ka Novom Sadu sa leve strane kod kružnog toka i tu je dokumentacija već urađena ističe Gak i dodaje:

-Imamo sredstva koja su odobrena za projektovanja, a kada završimo taj posao počećemo uređenje parka Prote Radoslava Markovića (kod OŠ Jovan Popović). To će biti dva parka koja ćemo prva sređivati, žao mi je što toliko godina park kod kružnog toka nije uređen, ali verujem da ćemo vrlo brzo dobiti novu zelenu oazu u Inđiji poručio je predsednik Gak.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „ Inđija-Opština napretka i prosperiteta“ koji je finansiran iz sredstava budžeta Opštine Inđija.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Please follow and like us:
Pin Share
Podelite sa prijateljima: